Stel cookie voorkeur in

Trias Kinderopvang BSO de Overkant & BSO het Toppunt (algemeen)

Trias Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen van 4 tot en met ongeveer 12 jaar aan. Naast opvang op vaste dagen kunt u bij ons ook flexibele opvang afnemen.

Onze visie richt zich op een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Wij zijn ervan overtuigd dat natuur en beweging belangrijk zijn bij deze ontwikkeling en bovendien het plezier van kinderen vergroot.

Respect en aandacht voor de natuur is voor ons een belangrijk gegeven. Wij  proberen dit aan de kinderen mee te geven door onder andere de activiteiten (natuurbeleving) die aangeboden worden. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurijke materialen en biologische levensmiddelen.

Bewegen is belangrijk. We spelen zoveel mogelijk met de kinderen buiten. Soms maken we ook gebruik van de gymzaal van de Springplank.

De kinderen van 4 tot ongeveer 7 jaar gaan naar de BSO locatie op het kleuterplein bij de Springplank: BSO de Overkant.

Deze kleinschalige locatie biedt opvang in een vertrouwde omgeving van de kinderen met onze vaste medewerker Petra Kramer.

De kinderen kunnen behalve vrij spelen ook meedoen aan activiteiten die Petra hun aanbiedt zoals knutselen, koken/bakken en beweeg-(/sport)spelletjes.

Daarnaast doet BSO de Overkant ook mee met de overkoepelende activiteiten van Trias Kinderopvang zoals de jaarlijkse musical, de natuurprojecten (bijv. het vlinderproject, afval- en recycle project) en Trias on the move (beweegproject).

BSO de Overkant biedt opvang op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 15.15 tot 18.30 uur. 

Op de woensdag- en vrijdagmiddag en in de schoolvakanties vindt de opvang plaats op onze hoofdlocatie BSO de Toren. Tevens vindt hier ook de voorschoolse opvang plaats. Deze is alle dagen vanaf 7.30 uur geopend.

De kinderen vanaf 7 jaar mogen op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag naar onze locatie BSO het Toppunt. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan zij ook naar BSO de Toren.

Bij BSO het Toppunt kunnen de kinderen vrij spelen maar ook meedoen aan diverse workshops gericht op hun leeftijd zoals koken, techniek, sport, geocaching en natuurdetectives.

 

Heeft u nog vragen neem contact met ons op of loop gerust bij Petra naar binnen.

BSO de Overkant, leidinggevende Suzanne Duindam:

e-mail: s.duindam@triaskinderopvangbv.nl of telefoonnummer: 0252-230545

BSO het Toppunt, leidinggevende Marijke Klaverveld:

e-mail: m.klaverveld@triaskinderopvangbv.nl of telefoonnummer: 06-41859323

website:http://www.triaskinderopvangbv.nl/